LAGERTØMMING OPPTIL 50%
Søk

Vi lager møbler etter mål – akkurat som du vil ha det!

 

Vi digger å samarbeide med de beste innenfor sin bransje

 

 

Hva er design?

Å designe er å bestemme hvordan et produkt skal se ut og hvordan det skal fungere. Ordet design brukes både om den skapende prosessen og om det ferdige resultatet.

Vi omgir oss med design hele tiden, både i offentlige inne- og uterom og i hjemmene våre. Alt menneskeskapt rundt oss har et utseende, og alt vi bruker gjennom en dag skal fungere. Vårt møte med farger, form og funksjon skaper stemning og påvirker hvordan vi har det.

Design og bærekraftig utvikling

I en verden med begrensede ressurser er det viktig at vi tenker på bærekraft. Vi må ha kunnskap om materialer og produksjonsprosesser for å ta etiske og miljøbevisste valg. Klarer vi å se hvordan valgene våre påvirker naturen?

God kvalitet gjør at produkter holder lenger og ikke trenger å byttes ut. Mulighet for å reparere og vedlikeholde kan motvirke ”bruk og kast”-mentalitet.

Hvorfor velge oss?

Vi produserer ulike møbler, etter dine mål og ønsker. Dette kan være alt fra garderobe, skjenk eller et spesifikt møbel du ønsker tilpasset til ditt hjem.

Vi har stort farge- og materialutvalg og finner alltid gode løsninger på utfordrende oppgaver. Pristilbud er gratis og illustrasjons tegninger følger med. Vi leverer over hele landet.

Du kan også sende oss en skisse med mål på det aktuelle rommet. Legg gjerne ved bilder av hvordan rommet er i dag. Jo mer informasjon våre konsulenter har, jo bedre kan vi skreddersy en løsning egnet for deres bruksmønster.
Og sist men ikke minst, hvordan skal møbel se ut? Hva ser du for deg? Hvilke materialer og overflater ønsker du? Ikke nøl med å vise oss inspirasjonsbilder fra nett eller fra naboen.

    Send en melding til oss

    Vi hjelper deg med dine prosjekter. Enten det er enkel oppussing av dine kontorlokaler eller om det er et spesielt møbel du er på utkikk etter.

    Våre referanser

    I alle prosjekter jobber vi målbevisst sammen med byggherren for å oppnå det beste resultatet – både kvalitetsmessig og økonomisk. Med fokus på riktige valg og raske beslutninger sørger vi for fagmessig utførelse, effektiv fremdrift og ferdigstillelse som avtalt.