LAGERTØMMING OPPTIL 50%
Søk

Kjøpsbetingelser

 

Nedenfor finner du Design4u sine kjøpsbetingelser.

Er noe uklart, kontakt oss på hello@d4u.no, så hjelper vi deg!

Vi er en norsk nettbutikk.

Det er ingen toll eller avgifter på våre varer.

Alle priser på hjemmesiden er inkludert moms.

Når du gjør en bestilling, sendes en midlertidig ordrebekreftelse via e-post. Om du har spørsmål eller vil endre noe kontakter du oss via e-post eller telefon.

IKKE FÅTT SVAR / ORDREBEKREFTELSE ?

Vi har dessverre litt utfordringer med våre e-poster havner i din søppel/spam mappe.

Sjekke denne om du ikke far fått svar / ordrebekreftelse fra oss.

Selskapsinformasjon:

DESIGN4U AS

Grini Næringspark 12

1361 Østerås

Organisasjonsnummer 916 914 938

+47 998 92 927

hello@d4u.no

Design4u inngår ikke avtale med personer som ikke er myndig (under 18 år). Vi reserverer oss for eventuelle utsolgte varer samt trykk- og skrivefeil på hjemmesiden og i annonser. Hvis feil pris og leveringstid, eller andre omstendigheter dukker opp, vil Design4u forbeholder seg retten til å endre dette i ettertid.

Vær oppmerksom på spesielle vilkår for skreddersydde møbler som produseres helt eksklusivt til deg. Du betaler derfor et depositum på 50% av møbelets pris i forbindelse med bestillingen. Som utgangspunkt kan spesial bestillinger ikke kanselleres, men skulle det likevel skje, vil depositumet ikke bli refundert.

 

BETALING

Kortbetaling

Du kan betale med Visa, Mastercard, Maestro og American express på d4u.no. Dette kan du gjøre ved å følge lenkingen til å «ikke oppgi personnummer» når du skal fylle inn din informasjon i kassa, eller følge lenkene på bekreftelsessiden etter du har fullført kjøpet. Da vil det stå en lenke med indikasjon om å «endre leveringsmåte». Da vil du finne frem til kortbetalingsløsningen.

Din korttransaksjon sendes kryptert gjennom KLARNA, som er vår leverandør av kortbetalingsløsning. Dette gjør at du trygt kan betale uten å være redd for at din kortinformasjon skal komme på avveie. Ved betaling med kort angis kortnummer, kortets gyldighetstid, CVC-kode samt for visse kort også 3D Secure-kode.

 

Betaling med faktura

Vi tilbyr Klarna faktura i samarbeid med Klarna. Betalingsfristen er 30 dager. Hvis du velger å betale med faktura påløper det ingen ekstra kostander om du ikke ønsker å forlenge betalingsfristen ut over 30 dager. For å betale med faktura må du ha fylt 18 år, være folkeregistrert i Norge samt bli godkjent i kredittvurderingen som gjennomføres ved kjøpet.

Når du velger å betale med Klarna faktura må du oppgi ditt personnummer. Det blir brukt for å hente din folkeregistrerte adresse. Varene kan ikke sendes til en annen adresse. Dette er for å forhindre svindel. Hvis du ikke aksepterer adressen som hentes opp må du betale med kort. Vi lagrer ikke personnummeret i våre systemer.

Faktura sendes deg på e-post når vi sender ut varene. Ved forsinket betaling vil det bli sendt betalingspåminnelse og/eller inkassovarsel, og lovbestemte gebyrer kan påløpe. Dersom betaling fortsatt uteblir, vil fakturaen bli sendt til inkasso og ytterligere omkostninger vil påløpe. Ved forsinket betaling beregnes lovbestemt forsinkelsesrente.

Ved å velge Klarna faktura får du

  • Trygghet til å handle uten å oppgi din kredittkortinformasjon
  • Mulighet til å handle gjennom å bare oppgi ditt personnummer
  • Mulighet til å se varen før du betaler
  • Handle enkelt, trygt og raskt på nettet

Delbetaling med faktura

Vi tilbyr Klarna Konto i samarbeid med Klarna som gir deg mulighet til å dele opp betalingen. Er det første gang du gjør et kjøp med Klarna Konto vil du få tilsendt en kontoavtale som du fyller ut og sender tilbake til Klarna for å godkjenne vilkårene for delbetaling. Når du har signert og returnert kontoavtalen vil Klarna sende ut en kontofaktura runt den 20. – 22. påfølgende måned med forfallsdato rundt den 3. – 6. måneden deretter.

Klikk her for å lese mer om Klarna Konto.

Klarna kan kontaktes på telefon 21 01 89 91

Klarna kundeservice: https://www.klarna.com/no/kundeservice/

 

Vipps

Vipps, så er du trygg!
  • 1,5 millioner nordmenn betaler 3,6 millioner ganger med Vipps per måned på nett
  • 4 millioner har Vipps og liker å betale med Vipps også når de handler på nett

Paypal/Paypal Express

Hos DESIGN4U kan du betale enkelt, raskt og sikkert med PayPal. Velg PayPal som betalingsmetode i vår bestillingsprosess. Avsluttende logger du deg inn med din e-post adresse og ditt PayPal passord på din personlige PayPal-konto, og bekrefter beløpet. Der logger du deg inn med dine tilgangsopplysninger. Kontroller adresseopplysningene. Vi mottar straks en betalingsbekreftelse fra PayPal og kan bearbeide din ordre omgående. Har du fortsatt ingen PayPal konto? Registrer din bankkonto hos PayPal med bare noen få klikk. Det er alltid kostnadsfritt for deg å betale med PayPal.

ENDRE ELLER ANNULLERING AV ORDRE

Hvis du ønsker å endre annullere en ordre, som ennå ikke er send fra lager, skal du kontakte kundeservice via mail: hello@d4u.no

Vær oppmerksom på spesielle vilkår for varer som er made to order (bestillingsvarer) ! Spesiallbestilling varer er å regne som en særbestilling som kun kan annulleres innenfor 4 dager etter bestilling. Heretter vil du få refundert 50% av beløpet. De resterende vil gå til dekning av administrasjons og videresalgskostnader i tilfelle annullering  eller angrerett av kjøp.

 

PRISGARANTI

Hos Design4u har vi en prisgaranti. Det betyr at hvis du har bestilt en vare  og mot forventning finner et identisk produkt hos oss til kampanjepris innen 30 dager etter at du har kjøpt varen din, kan du ta kontakt med vår kundeservice. Deretter får du tilsendt et rabattkode på differansen.

  • Prisgarantien omfatter ikke nedsatte utstillingsmodeller i butikkene
  • Prisgarantien gjelder i 30 dager etter at du har bestilt varen
  • Rabattkode er gyldig i ett år

 

KONFLIKTLØSNING

Klager eller kommentarer vedrørende våre tjenester eller produkter bør kommuniseres til vår kundeservice via vårt kontaktskjema. Hvis du ikke er fornøyd med vår behandling av saken kan du kontakte din lokale forbrukerrådgiver eller Forbrukerrådet. Vi følger alltid Forbrukerrådets regler. Forbrukerrådet er tilgjengelig på telefon 23 400 500 eller www.forbrukerradet.no