LAGERTØMMING OPPTIL 50%
Søk

Nettsikkerhet

Design4u tar vare på ditt personvern.

Ved å bruke Design4u-tjenestene, aksepterer du vår personvernerklæring og vår behandling av dine personopplysninger. Du godtar også at Design4u bruker elektroniske kommunikasjonskanaler for å sende informasjon/markedsføring til deg. Det er viktig at du leser og forstår vår personvernerklæring før du bruker våre tjenester.

For å kunne tilby deg våre tjenester, må vi behandle dine personopplysninger som beskrevet nedenfor. Vi gjør dette med størst mulig hensyn til ditt personvern.

Hvilken informasjon samler vi inn? Du kan direkte eller indirekte gi oss informasjon om deg selv på flere forskjellige måter, for eksempel når du velger å gjennomføre et kjøp hos oss. Dette kan inkludere:

Person- og kontaktinformasjon – navn, fødselsdato, personnummer, faktura- og leveringsadresse, e-postadresse, mobiltelefonnummer, osv. Betalingsinformasjon – kreditt- og betalingskortdata (kortnummer, utløpsdato og CVV-kode), fakturainformasjon, bankkontonummer, osv. Informasjon om varer/tjenester – detaljer om varene/tjenestene du har kjøpt. Enhetsinformasjon – for eksempel IP-adresse, språkinnstillinger, nettleserinnstillinger, tidssone, operativsystem, plattform og skjermoppløsning. Geografisk informasjon – din geografiske plassering. Informasjonen du gir oss, så vel som informasjon om varene/tjenestene og dine finansielle opplysninger, er generelt nødvendig for å inngå en avtale med oss, mens annen informasjon vi samler inn generelt er nødvendig for andre formål, som beskrevet nedenfor.

Hva gjør vi med din informasjon? Vi tilbyr, utfører og forbedrer våre tjenester. Alle data brukes til å tilby, utføre og forbedre Design4u-tjenestene.

Kommunisere med deg. Design4u kan også bruke dine data for å kommunisere relevant informasjon om produkter og/eller tjenester og for å gjennomføre kundetilfredshetsundersøkelser om våre tjenester (for eksempel etter at du har kontaktet vår kundeservice) via elektroniske kommunikasjonskanaler og telefon. Hvis du ikke ønsker å motta slik kommunikasjon, kan du sende en e-post til hello@d4u.no.